pondělí 30. května 2016

Inventor HSM - novinky ve vydání 2017 prostřednictvím webinářů CAD Studia

V oficiálním vydání CAM aplikace Autodesk Inventor HSM 2017 je patrná spousta nových prvků, funkcí a vylepšení směřujících jak k dalšímu rozšíření funkcionality Inventoru HSM, tak také k ještě více jednoduchému ovládání a lepší orientaci pro uživatele v prostředí Inventoru.



Již během konce roku 2015 a začátku roku 2016 se mohli uživatelé Inventoru HSM dostat k vývojářským vylepšením tohoto integrovaného CAD/CAM systému prostřednictvím stažení Autodeskem vydávaných vývojových - experimentálních verzí. Tyto verze vycházely v průběhu celé existence ročníku Inventor HSM 2016 velmi pravidelně, mezi oficiálními release verzí HSM 2016 a 2017 bylo těchto experimentálních verzí uvolněno sedmnáct. Poslední vývojové verze HSM jsou vždy ke stažení na webu cadstudio.cz/download.

Všechny tyto změny se, kromě dalších větších vylepšení, promítly v Inventoru HSM 2017. Došlo k doplnění a dalšímu rozšíření českého překladu této aplikace, drobným vylepšením pro uživatele ve formě lepší vizualizace průběhu výpočtu nástrojových drah, přednastavení otevření nebo zavření formulářů ve strategiích a knihovně nástrojů. Inventor HSM 2017 obsahuje zcela novou funkci pro používání měřicích sond. Byly zdokonaleny průběžně vyvíjené strategie pro srážení a gravírování tak, aby mohly být implementovány oficiálně do nové verze HSM. K dispozici je také, kromě spousty dalších vylepšení, nová 3D frézovací dokončovací strategie Morfování, kdy je dráha nástroje přizpůsobována a rovnoměrně rozložena na povrchu dílu vzhledem k tvaru okraje tohoto povrchu.

Všem novinkám v nové verzi Inventoru HSM se věnujeme na našich webinářích věnovaných veškeré nové funkcionalitě Inventoru HSM 2017. Ke shlédnutí je nyní k dispozici nový webinář, kde můžete vidět 1. část novinek tohoto vydání v akci. Další online webinář věnující se novinkám v Inventoru HSM 2017 se koná 3. července. Pro sledování webináře je potřeba se zdarma zaregistrovat na stránkách CAD Studia zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat