pondělí 20. března 2017

Inventor HSM - užitečné doplňky od CAD Studia

Autodesk Inventor HSM je moderní CAD/CAM software, který se neustále vyvíjí. Tento vývoj probíhá každým dnem s důrazem na přání a návrhy uživatelů programu. Tato přání můžete pokládat i Vy prostřednictvím americké diskusní skupiny Autodesku "HSM Ideas".

Důležitost Vašeho nápadu se zde hodnotí na základě počtu souhlasných bodů (hlasů, "kudos"), které ostatní uživatelé Vašemu nápadu přidělují.

CAD Studio podobným způsobem čerpá náměty na užitečné doplňky aplikace přímo z nápadů vzniklých při školení a při konzultacích nad konkrétními situacemi v praxi u našich zákazníků.

Naše doplňky jsou jednoduché a funkční, ale najdete zde také i důmyslnější aplikace. Sahají od ušetření jednoho kliknutí na tlačítko myši až po podstatné rozšíření informovanosti obsluhy stroje prostřednictvím seřizovacího listu anebo navýšení funkčnosti postprocesorů. Všichni uživatelé Inventoru HSM jsou srdečně zváni na náš webinář (31.3.), věnující se právě těmto doplňkům. V průběhu webináře budou veškeré již hotové a v praxi používané doplňky představeny a se všemi účastníky webináře prodiskutovány další potencionální možné doplňky, kterým se dle zjištěného zájmu určí priorita ve vývoji.


Žádné komentáře:

Okomentovat