pátek 5. května 2017

Woodwork for Inventor - objevte nové efektivní funkce pro návrh nábytku

Woodwork for Inventor je doplňková aplikace autorizovaného Autodesk vývojáře pro Autodesk Inventor, která kombinuje standardní funkce Inventoru s vlastními funkcemi a výrazným způsobem tak mění obvyklý postup navrhování dřevěného nábytku. Pokud tuto doplňkovou aplikaci neznáte, základní informace můžete načerpat na stránce CAD Studia. CAD Studio Vám nyní nabízí k dispozici seriál videí, která osvětlují novou funkcionalitu Woodworku.
    

Jednotlivá videa znázorňují základní postupy práce s doplňkem Woodwork a provedou Vás svými osmi díly všemi jeho hlavními funkcemi - od spuštění a začátku návrhu základních rozměrů nábytku, přes definování materiálů, hran, kolíků a šroubových spojů s patřičnými otvory, až po automatické vygenerování kompletní výkresové dokumentace a v případě nejvyšší verze Woodworku také po vygenerování výstupů pro CNC výrobu na konkrétní obráběcí centra.


V tomto příspěvku přinášíme zájemcům první čtyři díly onoho osmidílného seriálu, ve kterých se můžete seznámit se základy pracovních postupů aplikace Woodwork for Inventor. V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na CAD Studio.





Další díly videí k nábytkářské aplikaci Woodwork přineseme v pokračování. Viz druhý díl publikovaný 11.5.2017.

Žádné komentáře:

Okomentovat