pátek 29. července 2022

Jména se mění, ověřená funkčnost zůstává

Arkance Systems už mnoho let poskytuje zákazníkům nástroje zásadně vylepšující práci s CAD daty a jejich správu v kontextu procesů celé firmy, od počátečního návrhu až po výrobu. Mezi nejznámější patří CS ERP Connector 2G a CS Vault Publisher 2G, které od nynějška najdete pod novými názvy.


V červenci 2022 vydala společnost Arkance Systems nové verze zmiňovaných doplňků, včetně doplňku RawMatPicker, které zajišťují kompatibilitu s posledními verzemi produktů Autodesku. Termín vydání odpovídá nejběžnějšímu cyklu upgradů PDM řešení pro správu dat. 

Důležitou novinkou letošních verzí je to, že v souvislosti s přechodem aplikací pod obchodní značku softwaru společnosti Arkance Systems s názvem Holixa (podrobnosti např. zde), dochází k přejmenování uvedených aplikací. Názvy se nyní mění takto:

  • CS ERP Connector 2G = ERP Connector4VLT
  • CS Vault Publisher 2G = Publisher4VLT
  • RawMatPicker = ERP Picker

Co je ale důležité, název nemá vliv na ověřenou funkčnost, na kterou jste zvyklí.

První jmenovaný (ERP Connector4VLT) je klíčovým nástrojem umožňujícím propojení různých ERP nebo TPV systémů s Autodesk Vault Professional pro obousměrný přenos aktuálních informací o položkách, kusovnících, výrobní dokumentaci v různých formátech, požadavcích na nákup apod.

Druhá aplikace (Publisher4VLT) pomáhá odstranit manuální procesy spojené s publikováním platné CAD dokumentace do formátů vhodných pro externí i interní kooperaci (PDF, DXF apod.). Umí přitom těsně spolupracovat s aplikací ERP Connector4VLT.

Významným pomocníkem je i ERP Picker, umožňující přístup do ERP systému přímo z Autodesk Inventoru za účelem připojení aktuálních hodnot ERP vlastností přímo do iVlastností modelu Inventoru. Už v počáteční fázi návrhu tak lze zjistit např. aktuální stav skladových zásob a podle toho připojit k návrhu správné označení polotovaru apod. Tyto informace se zadají pouze jednou, na počátku, díky čemuž je zajištěna jejich konzistentnost v průběhu navazujících prací. Ideální je použít ERP Picker společně s ERP Connector4VLT.

Podrobnější informace se můžete dozvědět na našich webových stránkách, nebo nejlépe při osobní schůzce - neváhejte nás kontaktovat (pro slovenské zákazníky je kontakt zde).

Žádné komentáře:

Okomentovat