středa 13. května 2015

Ještě levnější Fusion 360 - konstruujte jinak


První a nejrozšířenější 3D CAD/CAM aplikace založená na cloud technologiích - Autodesk Fusion 360 - je nyní ještě dostupnější. Všechny funkce původní rozšířené verze "Ultimate" jsou totiž od 30. května k dispozici už v základní verzi Fusion 360 a cena této základní verze přitom zůstává nezměněna, tedy již od 27€/měsíc. Autodesk Fusion 360 je plnohodnotná CAD/CAM aplikace s jednoduchým a rychlým ovládáním a s výkonnými funkcemi pro zpracování CAD souborů v různých formátech, pro modelování součástí a sestav, přímou editaci objemových a volnoplošných modelů, jejich analýzu, vizualizaci, publikování, výrobu (CAM), 3D tisk, správu dat a online spolupráci.

Verze Ultimate nabízela navíc k funkcím 3D modelování a správy dat také pohledy 3D rozpadů a animace sestav, rozšířené nástroje pro spolupráci, včetně souběžných revizí a práce s variantami návrhu, 3-osý CAM a rozšířenou podporu po e-mailu, chatu nebo telefonu. Funkčně shodná verze Ultimate nicméně zůstává v nabídce, liší se tím, že obsahuje navíc 1000 cloud kreditů a vyšší úroveň technické podpory. Její další funkce budou zaměřeny na větší firmy. Viz FAQ.

I stávající komerční a nekomerční uživatelé Fusion 360 získají při nejbližší aktualizaci všechny nové funkce verze Ultimate.

Ukázky použití Fusion 360:





Řada výrobců 3D tiskáren nyní navíc poskytuje ke svým výrobkům licenci Autodesk Fusion 360 zdarma.

Více na cadstudio.cz/fusion360

Žádné komentáře:

Okomentovat