středa 25. dubna 2018

CAD Studio na konferenci 3D FÓRUM 2018


Dnes, se v Brné koná jedinečná konference určená pro všechny uživatele 3D tiskáren, pořádaná vydavatelstvím Nová média. Chcete-li mít z technologií 3D tisku maximální užitek, musíte začít výrobky navrhovat jinak, než jste zvyklí při nasazení tradičních výrobních postupů. Tato konference ukazuje, jak na to.

3D FÓRUM je určeno pro všechny konstruktéry a uživatele 3D tiskáren, kteří chtějí, aby jejich výrobky v maximální možné míře využívaly výhod aditivních technologií. Vaše výrobky mohou být lehčí, pevnější a celkově efektivnější, pokud si osvojíte správné konstrukční metody a naučíte se naplno ovládat funkce, které vám nabízejí nejmodernější CAD systémy.

CAD Studio se této konference účastní jako hlavní partner a partner Autodesku. V programu konference najdete i naši přednášku "Praktické ukázky vhodně a nevhodně navržených dílů pro 3D tisk". V prezentaci i na našem stánku představujeme moderní konstrukční aplikace Autodesk Inventor 2019, Autodesk Fusion 360 a doprovodné cloud služby pro připomínkování, správu dokumentů, generativní navrhování a další výpočty.


Galerie







Žádné komentáře:

Okomentovat