čtvrtek 6. září 2018

Fusion 360 nyní nabízí 14000 fréz od společností Harvey Tool a Helical Solutions


Už není potřeba modelovat jednotlivé frézky a další obráběcí nástoje pro CAM. Autodesk Fusion 360 bude nyní podporovat všech více než 14 000 frézovacích nástrojů nabízených předními výrobce Harvey Tool a Helical Solutions. Tyto nástroje jsou nyní k dispozici ke stažení formou knihovny nástrojů na webových stránkách HSM nástrojů společnosti Autodesk. To eliminuje potřebu ručně zadávat rozměry nástrojů do CAM programu a šetří tím váš čas.

  • Od konce srpna 2018 budou všechny frézy Harvey Tool a Helical Solutions k dispozici pro stažení a snadný import do Fusion 360.
  • Celkem budou k dispozici rozměrová data pro více než 14 000 nástrojů.
  • Nebudou předvyplněny informace o rychlostech, což uživateli umožní určit příslušné parametry běhu pro konkrétní nastavení úloh a obrábění.
  • Uživatelé Fusion 360 tak získávají rozsáhlá rozměrová data nástrojů, včetně informací, které by jinak museli odměřovat.
  • Společnosti Harvey Tool a Helical Solutions budou během několika následujících měsíců nadále přidávat nástroje do této knihovny nástrojů Fusion 360. Budoucí aktualizace budou zahrnovat i speciální profily a vrtáky.

Postup instalace knihovny CAM nástrojů popisuje video:


Knihovny CAM nástrojů pro Fusion 360 si stáhnete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat