čtvrtek 15. srpna 2019

MORIS Design - super CAD nástroje pro Super Zoo

Společnost MORIS Design je tradičním uživatelem CAD, CAM a PDM nástrojů Autodesk a využívá naprostou většinu aplikací konstrukční sady Autodesk Product Design & Manufacturing Collection. Společnost se zabývá návrhem a výrobou nábytku.

Kromě samotných nástrojů Autodesku využívá i nábytkářskou nadstavbu Woodwork for Inventor (právě uvedena pro nový Inventor 2020.1). Samotný design výrobků je připravován v Autodesk Inventoru s nadstavbou Woodwork. Autodesk Factory Design je používán pro modelování rozložení vybavovaných prostorů. Inventor CAM (HSM) se používá pro odhad nacenění výroby kovových dílů v kooperaci - laserové pálení. Inventor Nesting pro optimalizaci skladby a odhad spotřeby materiálu na laserové pálení. Inventor s modifikovaným obsahovým centrem, doplněný Woodworkem s CAM modulem, pak slouží pro dřevovýrobu na vlastních strojích ve vlastní truhlárně. PDM aplikace Autodesk Vault je používána pro správu dat mezi konstrukcí v Praze a výrobou-truhlárnou ve Slaném.

Díky vítězství firmy v tendru na rekonstrukce Zoo-obchodů chovatelských potřeb po celé ČR, SR, Polsku, Rumunsku a Lotyšsku realizuje MORIS Design návrh, výrobu a stavbu nábytku a vybavení těchto obchodů. Prohlédněte si působivé ukázky z přípravy a realizace obchodu Super Zoo na Zličíně.



Vedoucí oddělení TPV, pan Martin Depta ze společnosti MORIS Design, byl i jedním z prezentátorů na loňské konferenci CADfórum. Zaregistrujte se na letošní CADfórum 2019 a seznamte se s dalšími zajímavými projekty a zkušenostmi uživatelů CAD, CAM a PDM aplikací.

Žádné komentáře:

Okomentovat