pondělí 7. srpna 2023

Propojení Autodesk Fusion 360 a Prodsmart

Navrhnout produkt světové úrovně od A až po Z je dlouhá a náročná cesta, na které je spoustu zastávek, překážek a alternativních tras. Mezi hlavní milníky této cesty lze uvést počáteční koncept, návrh, prototypování, simulace, vývoj a výroba. Autodesk Fusion 360 a Autodesk Prodsmart jsou cloudové nástroje, které hladce spolupracují a umožňují projít každou fázi procesu vývoje se zaměřením na spolupráci a integritu dat. 

Fusion 360: 3D modelovací nástroj pro všechny

Fusion 360 je cloudový nástroj CAD, CAM, CAE a PCB pro profesionální vývoj a výrobu produktu. Průmysloví a strojní inženýři, konstruktéři, elektrotechnici a mechanici mohou využít jeho multidisciplinární sadu nástrojů. Umožňuje týmům rychle a efektivně generovat návrhy, opakovat je a nakonec vytvářet nejlepší produkty. 

Charakteristickým rysem Fusion 360 je vše v jednom. Jednoduše přepnete pracovní prostory z tvorby 3D modelu na interakci s elektromechanickým návrhem, zpracování CAM a dále. Fusion 360 nevyžaduje při přepínání mezi pracovními prostory žádný formát souboru, pomůcky ani nástroje. Když je návrh připraven, Fusion 360 vygeneruje obráběcí soubory vhodné pro hromadnou výrobu, spolu s kusovníky, dokumentaci spojenou s dodavatelskými řetězci a technickou dokumentaci. 

Produktová stránka - Fusion 360

Prodsmart: digitální výroba

Pro doplnění pracovního postupu od návrhu až po výrobu, který nabízí Fusion 360, vyvinula společnost Autodesk MES systém Autodesk Prodsmart, který umožňuje provozovat moderní výrobu propojenou s cloudem. Poskytuje použitelné řídicí panely pro zvýšení efektivity a snížení plýtvání. Integruje data shromážděná během výrobního procesu s daty v reálném čase a historickými daty z jednotlivých strojů, operátorů a dodavatelů. Prodsmart lze také jednoduše implementovat do mobilního telefonu. 

Prodsmart je založený na cloudu a v kombinaci s jeho intuitivními řídícími panely a zprávami lze maximalizovat produktivitu propojením organizace s digitálním plánováním, výrobou a sledováním kvality v jednom prostředí. 

Produktová stránka - Autodesk Prodsmart

Propojení Fusion 360 a Prodsmartu

Konektivita mezi aplikacemi Fusion 360 a Prodsmart je možná díky cloudu. Správa uživatelů, integrita dat, vzdálené verzování, historické sledování, spolupráce napříč různými místy i profesemi, je několik z mnoha výhod, které toto propojení nabízí. 

Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo nás kontaktujte. 


Žádné komentáře:

Okomentovat