sobota 23. dubna 2022

Autodesk Alias 2023 a VRED 2023 - novinky design aplikací

Autodesk Alias 2023

Vítejte u další verze návrhové aplikace Autodesk Alias. Tato verze obsahuje mnoho novinek v oblasti koncepčního navrhování s modelováním metodou SubD. Významné vylepšení se týká oblasti automatizace, kde nástroj Reform přebírá jakákoli naskenovaná data 3D sítě a převede je na model SubD, což umožňuje mnohem rychlejší iteraci návrhu a vytváří mnohem jednodušší a hladší povrchy.

Další vylepšení se týkají oblasti výpočetního navrhování s novými Dynamo skripty. Stejně jako nového přepracovaného nástroje Round a dalších vylepšení zaměřujích se na zrychlení času potřebného k provedení určitých úkolů, takže vám pak zbyde více času na kreativitu a inovace.

Všechna nová vylepšení verze 2023 si prohlédněte v následujícím videu:

Technický přehled novinek najdete zde a produktové informace na stránce Alias.



Autodesk VRED 2023

Jednou z hlavních změn v prezentační a designérské aplikaci Autodesk VRED verze 2023 bylo oddělení editoru materiálů. To umožňuje plný přístup ke knihovně materiálů pomocí API rozhraní Python, což přináší mnohem větší efektivitu, dostupnost a flexibilitu spolu s několika dalšími užitečnými uživatelskými funkcemi.

Mezi další vylepšení tohoto vydání patří vylepšení práce s prostředím scény a s kooperativní virtuální realitou (VR).

Všechna vylepšení verze 2023 si prohlédněte v následujícím videu:

Technický přehled novinek najdete zde a produktové informace na stránce VRED.



1 komentář:

  1. Thank you for sharing useful information with us. please keep sharing like this. And if you are searching a unique and Top University in India, Colleges discovery platform, which connects students or working professionals with Universities/colleges, at the same time offering information about colleges, courses, entrance exam details, admission notifications, scholarships, and all related topics. Please visit below links:

    Manav Rachna International Institute Of Research and Studies in Faridabad

    Manipal University in Jaipur

    NIMS University in Jaipur

    Nirma University in Ahmedabad

    PES University in Bangalore

    OdpovědětVymazat