pondělí 16. října 2023

Co je nového v Upchainu - Aktualizace produktu ze srpna 2023

Upchain je cloudové řešení pro správu produktových dat (PDM) v portfoliu produktů Autodesk Product Lifecycle Management (PLM). Aby uživatelé Upchainu měli rychlejší přístup k novým funkcím a zlepšili kvalitu služeb, změnil Autodesk cyklus vydávání aktualizací systému Upchain ze čtvrtletních na postupné. To znamená, že uživatelé Upchaine uvidí nové funkce a vylepšení progresivně a průběžně, což eliminuje dopad vydání mnoha funkcí a oprav najednou, a umožní uživatelům využívat stabilitu aktualizovaných verzí častěji. 

Tento článek shrnuje nové funkce a opravy, které byly zavedeny v srpnu. Podívejte se na video a uvidíte některé funkce v akci. 

Nejdůležitější srpnové aktualizace Upchain

Vylepšení autora

Vylepšení Průvodce kusovníkem pro výběr typu položky
Uživatelé nyní mohou efektivněji spravovat strukturu kusovníku v CAD pluginu tím, že během procesu importu, jsou schopni zkontrolovat automatické přiřazení typů položek a případně změnit typ položky přímo v okně Průvodce kusovníkem. 

Účastnická vylepšení

Podpora lokalizace Upchain pro korejštinu a němčinu 
Autodesk povolil podporu lokalizace pro korejštinu a němčinu, a to jak pro web, tak pro pluginy. Součástí podpory je také lokalizovaná uživatelská dokumentace. 

U webu můžete změnit předvolbu jazyka pomocí nastavení jazyka prohlížeče. Plugin převezme jazyková nastavení Windows, která najdete v Nastavení Windows > Čas a jazyk > Oblast > Regionální formát. 

Nové téma Upchain
Nový motiv je zaměřen na zlepšení čitelnosti a přehlednosti a zároveň na modernizaci designu. Celková funkčnost webu se díky novému designu nezměnila a uživatelé mají možnost vyzkoušet nové téma, ale mohou se kdykoli vrátit zpět k předešlému. Oblasti, které jsme pokryli novým tématem, jsou řídící panely, obchodní procesy, projekty a vyhledávání. 


Průběh uvolňování pro varianty položek
Upchain nyní poskytuje vyšší efektivitu ve správci uvolňování (schvalování) položek tím, že poskytuje kontrolu a možnost uvolnit položky, i když eBOM (inženýrský kusovník) není stejný jako cBOM (konstrukční kusovník). 

Rozhodnutí kvora v pracovním postupu dokumentů
Uživatelé nyní mohou vylepšit pracovní tok dokumentů o možnost využití rozhodovacího kvora, kdy uživatelé buď schválí, nebo zamítnou zveřejnění dokumentu, na základě vlastního počtu uživatelů potřebného k uvolnění dokumentu. 

Zastaralé položky ignorované během procesu vydání
Během uvolňování sestav budou ignorovány zastaralé položky, které vstupují do dané sestavy, což urychlí a zefektivní uvolňování výše uvedených vývojových sestav. Uživatelé se mohou rozhodnout, zda je nutné aktualizovat uvolněné sestavy tak, aby obsahovaly nejnovější verze zastaralých položek, ale systém to nebude vyžadovat. 


Informace o dodavateli přidány do exportu kusovníku
Pro uživatele, kteří používají možnost exportu kusovníku z webu Upchain, jsou nyní do exportovaného dokumentu zahrnuty informace o dodavatelích nakupovaných položek. U každé nakupované položky bude automaticky uveden dodavatel. 

Administrativní vylepšení

Automatizované vytváření tenantů pro nové zákazníky 

Uživatelé, kteří si zakoupili systém Upchain a nemají dosud vytvořený tenant, si jej nyní mohou sami vytvořit a začít s pozvánkami uživatelů, aniž by museli čekat na podporu Autodesku. 

Nové téma Upchain - administrace
Hledání a filtrování dat v administraci Upchain je nyní pohodlnější a efektivnější než kdy dříve, s novými možnostmi v administračních tabulkách, jako je zobrazení nebo skrytí konkrétního sloupce a filtrování sloupců na základě jejich hodnot v kombinaci se standardními operátory, jako je obsahuje, rovná se atd. Autodesk začal s tímto vylepšením a stále více tabulek bude aktualizováno v nadcházejících verzích. 

V případě že se chcete dozvědět více o systému Upchaine, navštivte naše webové stránky, nebo nás neváhejte kontaktovat. 

Za divizi MFG - Michaela a Petr 

Žádné komentáře:

Okomentovat